Small group training

Gratis intake

Een beperking?

Ook dan ben je welkom

R

Goed onderlegd

Opgeleid tot bewegingsagoog

Locatie Fitnessclub Alphen aan den Rijn

0628540425

Wil je vrijblijvend kennismaken? Bel ons! Of stuur een appje!

Small group training Alphen aan den Rijn

De small group trainingen van YourLifeCircle in Alphen aan den Rijn zijn bedoeld voor iedereen die graag in een select groepje traint. Hierbinnen kun je werken aan je persoonlijke doelstellingen met de expertise van een personal trainer. Bovendien geniet je van het gezelschap en de motivatie van je groepsgenoten. Natuurlijk betaal je minder dan voor één-op-één training met een personal trainer. Benieuwd of het iets voor jou is? Je mag altijd vrijblijvend een proefles small group training doen. Vanuit heel regio Alphen aan den Rijn, Ter Aar, Woubrugge, Koudekerk aan den Rijn en Bodegraven zijn wij prima bereikbaar.

small group training
small group training

Duo personal training: trainen met je maatje

Met duo personal training krijg je als koppel een trainingsprogramma op maat. Ideaal voor mensen die graag samen trainen, maar wel gebruik willen maken van deskundige ondersteuning. Jullie krijgen allebei een individuele intake, waarbij de personal trainer rekening houdt met jullie persoonlijke doelen. Daarna maken we een duo trainingsschema op. Tijdens en buiten de trainingssessies hebben jullie extra steun aan elkaar. Het is leuk om samen resultaat te boeken en een gezonde competitie te voeren met elkaar. Benieuwd of duo personal training iets voor jullie is? Jullie zijn altijd welkom voor een vrijblijvende kennismaking bij YourLifeCircle in Alphen aan den Rijn!

Wil jij meedoen aan onze small group trainingen?

Kom dan trainen bij YourLifeCircle! Hier vind je uitdagende small group trainingen en duo personal training. Vanuit regio Alphen aan den Rijn, Ter Aar, Woubrugge, Koudekerk aan den Rijn en Bodegraven zijn wij prima bereikbaar.

=

YourLifeCircle

KvK nummer 65498798

0628540425

Bel ons nu, of..

[email protected]

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest