Reviews

*Alle reviews worden verwerkt via Facebook

Plaats ook een review via facebook

Een beperking?

Ook dan ben je welkom
R

Goed onderlegd

Opgeleid tot bewegingsagoog

Locatie Alphen aan den Rijn

0628540425

Wil je vrijblijvend kennismaken? Bel ons!

Wat vinden onze klanten?

5.0
powered by Facebook
Nanda Geerts
Nanda Geerts
2019-08-26T13:23:05+0000
16 augustus 2018….3 maanden na mijn bevalling. Trots op het moois wat mijn lichaam ter wereld heeft gebracht maar iets minder trots op de kilo’s die zijn blijven plakken. Jeroen kende ik al van een sportschool waar ik eerder heb getraind. Een afspraak was zo gemaakt en nog dezelfde week zaten we samen om tafel, een plan maken en doelen stellen. Hoofddoel; het vetpercentage naar beneden brengen. De trainingen (PT) worden afgestemd op wat mijn lichaam op dat moment aan kan, langzaamaan opbouwen. Jeroen heeft mij geholpen een eetpatroon te ontwikkelen wat past bij mij. Ik heb veel geleerd over goede voeding en goed voor je lichaam zorgen. De trainingen waren vaak zwaar, nog even doorgaan waar je zelf denkt dat je écht niet meer kunt. Nu een jaar later ben ik een heel stuk dichter bij mijn einddoel, met vallen en opstaan dat wel. Maar met alle motivatie en ondersteuning die ik van Jeroen heb gekregen ben ik er zeker van dat ik ga slagen.
Christina Azarjan
Christina Azarjan
2019-05-05T19:27:27+0000
3 maanden personal training gehad van Jeroen en Yuri, ontzettend tevreden. Veel geleerd over verschillende soorten trainingen en over voeding. Zeker een aanrader als je even niet meer weet hoe je weer fit kan worden en gemotiveerd kan blijven.
Tessa Kamerbeek
Tessa Kamerbeek
2019-04-18T21:14:43+0000
Ruim een maand bezig met de personal training die wordt gegeven door Jeroen van Yourlifecircle. Ik ben helemaal enthousiast doordat mijn doelen behaald worden door te werken vanuit een prachtig concept! Goede coach 😃
Ritsko De Vries
Ritsko De Vries
2018-12-17T12:48:55+0000
Goede trainers, hebben mij echt geholpen!
Niels JP
Niels JP
2018-08-21T13:50:01+0000
Goede personal training nodig dan is Youlifecircle de oplossing! Ook als je geen zin hebt om te sporten helpt de personal trainer je er doorheen! Hierdoor ga je na elke training met een goed gevoel (en vermoeid van het sporten) naar huis! Ik heb nu een paar lessen gevolgd en ik vind het echt top!
Rick Zweers
Rick Zweers
2018-08-18T14:22:42+0000
Het concept van YourLifeCircle werkt echt! In eerste instantie wilde ik gewoon lekker gaan trainen omdat het er vanuit mezelf niet echt van kwam, naast mijn keeperstraining had ik eigenlijk gewoon een slapend fitness abonnement en dat moest anders.Tijdens de personal training kwam ik er eigenlijk achter dat er veel meer speelde dan alleen simpelweg trainen. Door het sporten bij YourLifeCircle krijg je positieve energie, en het helpt mij om beter op mijn gezondheid te letten. Door YourLifeCircle verander je als het ware je denkwijze. Ik ben veel positiever en sportiever na gaan denken. Ik vind het echt fijn dat het sporten bij o.a. Jeroen heel persoonlijk is. Je wordt persoonlijk begeleid waardoor je doet wat voor JOU goed is. Voor mij zorgde YourLifeCircle dat de stap om te gaan sporten veel kleiner werd. Ik heb nu plezier in het sporten, en ik weet gewoon zeker dat ik dingen doe die nuttig zijn.Het resultaat is dat ik veel meer bezig ben met mijn lichaam. Ik ben d.m.v. de begeleiding van o.a. Jeroen, beter gaan eten. Ik heb door het sporten meer kracht gekregen, en ben dan ook van plan om vaker te sporten met YourLifeCirlce.
Wilma Zeilmaker
Wilma Zeilmaker
2018-03-31T16:36:07+0000
Ben al een tijdje aan het trainen bij Jeroen .. en ook van de week weer lekker getraind ….. ook mijn jongens zijn helemaal in hun sas met hun duo-training. De training is specifiek op ons kunnen gericht; we zijn lekker bezig en we hebben ook nog plezier ... Dus mocht je nog een Personal trainer zoeken die voldoet aan de onderstaande definities van een/onze personal trainer 🙂 , dan ben je bij Jeroen aan het goede adres.Een personal trainer is:- Iemand die je motiveert om door te gaan waar jij eigenlijk zou stoppen …- Iemand die je nogmaals dat vertelt wat je eigenlijk al weet, maar liever vergeet …- Iemand die jou lijkt te begrijpen maar er dan toch net een andere draai aan geeft …- Iemand die niet kan tellen … “we gaan tot 20… .. 1,2,3,4,5, …..,18,18, 19,19,19.5, 19.5, 20” …- Iemand wiens geheugen niet altijd goed meer is … “Deze mag op 80 kg “ .. om daarna mooi te zeggen dat je de vorige keer echt maar 60 kg had gedaan …- Iemand die precies ziet wanneer je aan het smokkelen bent ….- Iemand die je daarom soms wel kan wurgen …- Iemand die je af laat zien, maar er toch in slaagt om een glimlach op je gezicht te toveren …- Iemand die je weer plezier geeft in het sporten !!
Britt Velberg
Britt Velberg
2018-03-22T14:20:09+0000
Hoi! Lees je ook even mee over mijn ervaring van Personal Training bij Your Life Circle? Ok top!Mijn naam is Britt Velberg, vrouw van de meest knappe, leukste en aardigste ondernemer van Nederland en trotse moeder van 3 kleine (b)engeltjes!Oke heeft dit iets te maken met personal training?Uh ja en nee,….JA, ik wil er voor mijn man en na 3 zwangerschappen gewoon goed uit blijven zien en NEE,.nou ja je weet nu in ieder geval wie ik ben 😉Mijn doel: VICTORIA’S SECRET ANGEL worden,… (ja uhh je moet toch een doel hebben)Ik heb Jeroen al redelijk vaak zien trainen maar dacht,.tja ik ben gemotiveerd genoeg om zelf naar de sportschool te gaan dus waarom zou ik een PT aangaan,.Dat was dus duidelijk heel kortzichtig en oppervlakkig gedacht,.ik heb mij toch laten overhalen om een keer een PT te volgen.Het was echt een eye-opener voor mij,.jeroen is super accuraat, netjes, weet waar hij het over heeft en pushed je nog net even over die welbekende limit. Ik heb genoten en heb mijn mening wat betreft PT zeer zwaar moeten bijstellen.Het gaat hier niet alleen om de stok achter de deur, het gaat om je te helpen om je doelen te bereiken, je te ondersteunen en te begeleiden waar nodig,.want zeg nou eens eerlijk,.weet jij zeker dat je al je oefeningen goed doet,……Mijn doel komt met de dag iets dichterbij en dat is een heel fijn en motiverend gevoel.Ik heb een advies voor je, baat het niet schaadt het niet,..nou ja misschien een klein beetje spierpijn,.maar zeg nou zelf,.daar is nog niemand aan dood gegaan toch?Bedankt voor het lezen, doe Jeroen en mij een plezier – ga ervoor! Ik ga er zeker mee door – Tot snel Jeroen.Fijne dag!Britt
Martijn Kruijt
Martijn Kruijt
2018-03-16T10:44:33+0000
Roos van Bekkum
Roos van Bekkum
2018-01-09T21:06:13+0000
Omdat ik gezond en fit ouder wil worden, ben ik bij Jeroen Schilt aan het trainen geslagen. Ik ben 63 jaar en wil gewoon goed voor mijn kostbare lijf zorgen. Al 45 jaar schoonheidsspecialiste en sinds vorig jaar ben ik een nieuw bedrijf gestart; “Dé Business Expert voor Schoonheidsspecialistes” Omdat ik nog heel lang mee wil, is het een must om mijn lichaam in conditie te houden, waardoor ik mij sterk voel en lekker in mijn vel! Ik ben ervan overtuigd, dat bewegen bij Jeroen, niet alleen met de trainingen maar hij geeft ook goede adviezen voor gezonde voeding en een gezonde mindset! Ik ga nog wel een tijdje door op deze manier.
Jaimy Plugge
Jaimy Plugge
2017-09-09T09:37:12+0000
Het leek me altijd al leuk om met een personal trainer te kunnen trainen en gezien het resultaat ben ik zeer tevreden over Jeroen. Hij heeft me echt geholpen dichterbij mijn doelen te komen en met meer progressie dan verwacht.
Belangrijk:  vergeet niet onze Privacyverklaring en Disclaimer te lezen.
(*)Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen. Lees meer

Ben jij klaar voor onze mental fitness?

Zet dan die stap! De onafhankelijke coaches van YourLifeCircle staan voor je klaar. Vanuit regio Alphen aan den Rijn, Ter Aar, Woubrugge, Koudekerk aan den Rijn en Bodegraven zijn wij prima bereikbaar.

=

YourLifeCircle

KvK nummer 65498798

0628540425

Bel ons nu

[email protected]

Stuur ons een bericht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest