Afvallen

Gratis intake

Een beperking?

Ook dan ben je welkom

R

Goed onderlegd

Opgeleid tot bewegingsagoog

Locatie Fitnessclub Alphen aan den Rijn

0628540425

Wil je vrijblijvend kennismaken? Bel ons! Of stuur een appje!

Bestaat er iets moeilijkers dan afvallen?

Overgewicht is een groot probleem. Bijna de helft van de Nederlanders is te zwaar en dat worden er alleen maar meer. Afvallen en je eet- en leefpatroon veranderen blijkt ontzettend moeilijk te zijn. Diëten werken slechts tijdelijk en veroorzaken niet zelden het jojo-effect. Jarenlange hardnekkige patronen zijn moeilijk te doorbreken. Toch kan dit met goede oplossingsgerichte mental coaching wel.

YourLifeCircle levert geen diëten, of “wondermiddeltjes”, maar adviseert alledaagse voedingsmiddelen, zodat je het ook op langere termijn volhoudt.

Bij YourLifeCircle krijg je eerst een introductietraining. We onderzoeken dan wat jij nodig hebt. Hoe functioneert jouw lichaam? Wat zijn jouw persoonlijke leerdoelen? Waar zit jouw kracht en wat kun je nog verder ontwikkelen? Zo stellen we samen jouw doelen vast.

YourLifeCircle gaat de uitdaging graag met je aan!

Mental fitness

Ben jij klaar om af te vallen met een personal trainer?

Zet dan die stap! De onafhankelijke coaches van YourLifeCircle staan voor je klaar. Vanuit regio Alphen aan den Rijn, Ter Aar, Woubrugge, Koudekerk aan den Rijn en Bodegraven zijn wij prima bereikbaar.

=

YourLifeCircle

KvK nummer 65498798

0628540425

Bel ons nu, of..

[email protected]

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest